Το λογιστικόμας γραφείο.


Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο Αγγελούδη Ευδοκία & συνεργάτες βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μεταφορικά μέσα, με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Η Αγγελούδη Ευδοκία, πτυχιούχος Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών, στο τμήμα της Λογιστικής, διαθέτει εμπειρία πολλών ετών στο χώρο και κατέχει άδεια Λογιστή. Έχει παρακολουθήσει πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων πάνω σε θέματα εργατικών, συλλογικών συμβάσεων, φορολογικών και λογιστικών θεμάτων, ελεγκτικής, διεθνών και Ελληνικών λογιστικών προτύπων, μετασχηματισμών επιχειρήσεων.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση σχετικά με τις πολύπλοκες φορολογικές και λογιστικές νομοθεσίες και διαδικασίες, εφοδιασμένοι με σύγχρονα λογιστικά μέσα, το λογιστικό γραφείο μας πλαισιωμένο από εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα αλλά και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.  Στόχος μας είναι η εξεύρεση της ιδανικότερης λύσης για εσάς,στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και την ελεύθερη αγορά, γι’ αυτό και λειτουργούμε πάντα με συνέπεια, ειλικρίνεια και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Προκειμένου να προσφέρουμε στον επιχειρηματία τη μέγιστη δυνατή πληροφόρηση για θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα του,  συνεργαζόμαστε με έμπειρους Νομικούς και Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συμβολαιογράφους, Αρχιτεκτόνες – Μηχανικούς καθώς και Συμβούλους Internet Marketing και ειδικούς Δημιουργίας Ηλεκτρονικών Καταστημάτων και Ιστοσελίδων.

Βασικό μέλημά μας αποτελεί η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με κάθε επαγγελματία που οραματίζεται μια υγιή και ακμάζουσα επιχείρηση καθώς επίσης  να βοηθήσουμε τον ιδιώτη να χειριστεί τα φορολογικά και ασφαλιστικά του θέματα, απαλλαγμένο από το άγχος που προκαλεί η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών και η ανασφάλεια ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου οικονομικού τοπίου.

Το λογιστικό γραφείο μας ενθαρρύνει έμπρακτα τους νέους επαγγελματίες με ειδικά μειωμένες τιμές στις αμοιβές του.

Επιδιώκουμε λοιπόν να γίνουμε πολύτιμοι βοηθοί στην επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας ευημερία.


Αναλαμβάνουμε τη σύσταση ατομικών επιχειρήσεων καθώς και κάθε μορφής προσωπικής (Ο.Ε, Ε.Ε) εταιρίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ